Zespół Szkół Specjalnych im. św. ks. Zygmunta Gorazdowskiego w Wierzbicach

Stacja rondelkowo - LISTOPAD

1.Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

     Składniki: jajka ugotowane na twardo, chleb, szczypiorek, masło, jogurt naturalny / majonez, sól, pieprz

2. Grzanki – tosty – zapiekanki

     Składniki: chleb tostowy, ser żółty, pieczarki, ketchup

3.Koreczki – szaszłyki warzywne

     Składniki: ser żółty / kostka, kiełbasa żywiecka / w kawałku, pomiAdorki koktajlowe, papryka / różne kolory, ogórek, zielony groszek, kukurydza w puszce, patyczki / do koreczków, szaszłyków
         
4. Sałatka warzywna

      Składniki: jajka ugotowane na twardo, marchewki,    ziemniaki, jabłka, cebula, ogórki kiszone, groszek zielony, kukurydza w puszce,    musztarda, majonez, pieprz, sól