Zespół Szkół Specjalnych im. św. ks. Zygmunta Gorazdowskiego w Wierzbicach
Stacja rondelkowo - LISTOPAD
1.Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Składniki: jajka ugotowane na twardo, chleb, szczypiorek, masło, jogurt naturalny / majonez, sól, pieprz
2. Grzanki – tosty – zapiekanki
Składniki: chleb tostowy, ser żółty, pieczarki, ketchup
3.Koreczki – szaszłyki warzywne
Składniki: ser żółty / kostka, kiełbasa żywiecka / w kawałku, pomiAdorki koktajlowe, papryka / różne kolory, ogórek, zielony groszek, kukurydza w puszce, patyczki / do koreczków, szaszłyków
4. Sałatka warzywna
Składniki: jajka ugotowane na twardo, marchewki, ziemniaki, jabłka, cebula, ogórki kiszone, groszek zielony, kukurydza w puszce, musztarda, majonez, pieprz, sól